Van strijd naar balans: mijn verhaal met Fit Piggy

Van strijd naar balans: mijn verhaal met Fit Piggy

Oct 03, 2024Daphne Duursma

Hallo allemaal! Ik ben Eli, trotse mama van twee en Online Coach voor moeders/vrouwen. Toen ik gevraagd werd om een gastblog te schrijven voor Fit Piggy, hoefde ik daar geen moment over na te denken. Fit Piggy heeft namelijk een lekkere rol gespeeld in mijn persoonlijke reis naar een gezonde balans, en dat deel ik graag met jullie.

Mijn weg naar een gezonde relatie met voeding

Waar Fit Piggy voor velen een handige snack is tijdens een calorietekort, was het voor mij juist dé snack om op een smakelijke manier aan te komen. Ja, je leest het goed: aankomen. Ik heb lange tijd geworsteld met een laag zelfbeeld en eetproblemen. Jarenlang voelde ik me ongemakkelijk in mijn eigen lichaam. Zodra de weegschaal richting de 50 kilo ging, raakte ik al in paniek. Het idee van aankomen was voor mij beangstigend omdat ik mij snel dik voelde en dat maakte mijn eetstoornis alleen maar erger.

Gelukkig is die tijd voorbij. Ik ben keihard aan mezelf gaan werken, niet alleen fysiek, maar vooral mentaal. Ik wilde niet zomaar aankomen, ik wilde sterker worden. Ik wilde me gezond en krachtig voelen in mijn lichaam, op een manier die voor mij goed voelde. Dit betekende 4 keer per week sporten, maar vooral ook: leren genieten van eten zonder schuldgevoel.

De kracht van begeleiding en Fit Piggy

Ik had dit niet alleen gekund. Een coach heeft mij geholpen mijn gedachtegang te veranderen. Dankzij haar heb ik een nieuwe, gezonde standaard voor mezelf kunnen creëren. En toen, midden in dat proces, ontdekte ik Fit Piggy. Wat een uitkomst!

Vanaf het begin volg ik Fit Piggy met veel enthousiasme. Ik heb het bedrijf zien groeien, zien veranderen en ben oprecht blij met hun Piggy's. Voor mij is Fit Piggy dé eiwitsnack die ik dagelijks eet om op een lekkere manier wat extra calorieën binnen te krijgen. De smaken zijn vol en puur, niets meligs of flauws, gewoon écht genieten. En wat ik misschien wel het mooiste vind: er is zoveel keuze! Voor iedereen wat wils, of je nu wilt aankomen, afvallen, of simpelweg een lekkere snack zoekt.

Zelfzorg als nieuwe standaard

Inmiddels is goed voor mezelf zorgen mijn nieuwe normaal geworden. Ik eet nu zonder erover na te denken, zonder dat knagende stemmetje dat me vertelt dat ik iets moet compenseren als ik van iets lekkers geniet. Dit is de vrijheid waar ik zo lang naar op zoek was. En dat gun ik iedere vrouw.

We zouden allemaal moeten kunnen genieten van lekker eten zonder schuldgevoel. Zonder te denken aan wat we later moeten "inleveren" om die ene snack te kunnen eten. Voor mij is dat de kracht van balans, en daar heeft Fit Piggy me zeker bij geholpen.

Dus als ik zeg dat ik enthousiast ben over Fit Piggy, dan is dat omdat het een belangrijke rol heeft gespeeld in mijn weg naar een gezonde relatie met voeding. Het is meer dan alleen een snack, het is een hulpmiddel geweest op mijn pad naar zelfliefde en zelfzorg. 

En dat gun ik jou ook. 

Mocht jij het nou leuk vinden om meer over mij te weten of graag wilt weten wat ik in mijn coaching voor jou kan betekenen? Volg mij dan op @Elikrancherr en stuur mij een DM.

Liefs,
Eli

Meer blogs

Reacties (0)

Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden